Skip to main content
 

Reserveren

Makkelijk en snel reserveren

In onze reserverings module kunt u alsvolgt een reservering aanvragen:

  1. Kies een datum
  2. Kies het aantal personen
  3. Kies de gewenste tijd

Let op: Uw reservering is pas geldig als u van ons een bevestigings E-mail gekregen hebt.

Telefonisch reserveren is ook mogelijk!Maak je liever telefonisch een reservering? Dat kan, bel dan tijdens onze openingstijden naar +31(0)53-433 02 44.

Alle reserveringen zijn voor een tafel binnen of onder onze overkapping, grenzend aan het restaurant. U zit dus ook bij slecht weer altijd droog. Indien de ruimte en de plekken beschikbaar zijn kunt u verplaatsen naar buiten.

Indien je via de reserveringstool geen beschikbare tafels meer treft bel ons dan op bovenstaand telefoonnummer om te zien of je nog last minute een tafel kunt reserveren. Afhankelijk van het weer hebben we wellicht nog tafels beschikbaar op ons terras dat met een stretchtent overdekt is.

Groepen
Uiteraard zijn groepen van harte welkom! Vanaf 9 personen ben je voor ons een groep en werken wij t/m 14 personen met een beperkte kaart. Vanaf 15 personen vragen wij jou om vooraf te mailen om een reservering te plaatsen. Zo kunnen wij – in overleg met jou – een groepsmenu samen te stellen. Uiteraard kan hier rekening gehouden worden met eventuele dieetwensen.

Marcook op Instagram