ACTIVITEITEN @MARCOOK’S

Moeite met het organiseren van een personeelsfeestje, teambuildingsdag, familiedag of buurtfeest? Wij denken graag met jullie mee!

In samenwerking met Actief Twente kunnen wij vanaf onze locatie unieke activiteiten aanbieden. Dus ook voor jullie! Naast de verhuur van fietsen en leuke voertuigen organiseren wij ook samen met Actief Twente leuke outdoor activiteiten!

Actief Twente heeft verschillende leuke activiteiten die je via ons kan huren, denk aan e-choppers, een foute bingo of een beachcruiser! Zie hieronder wat de mogelijkheden zijn, wij regelen samen met Actief Twente dat het klaarstaat!

Natuurlijk kunnen de activiteiten @Marcook’s afgesloten worden met onze loaded borrelplank of een lekker diner op ons terras.

ONTDEK TWENTE OP GEMOTORISEERDE TWEEWIELERS

Crossen door het mooie landschap van Twente? Dat kan op de gemotoriseerde tweewielers van Actief Twente! Je eigen route bepalen of een route van Actief Twente, het wordt voor jullie geregeld.
Voor de echte avonturiers.

Elektrische Chopper

De Elektrische Chopper is onzettend populair en terecht! Met 25 km/u en eenvoudige bediening is dit voertuig multi inzetbaar. Gebruik de chopper als hoofdactiviteit of als vervoersmiddel om verschillende locaties te bezoeken.

(Brommer- of autorijbewijs verplicht)

E-puch

De E-puch is met zijn retro uitstraling perfect voor een tocht in de natuur. Daarnaast is de E-puch elektrisch en opgeladen met zonne energie dus volledig CO2 neutraal. Op de E-puch kunnen 2 volwassenen. Ook kan er veilig een kinderzitje achterop geplaatst worden.

(Brommer- of autorijbewijs verplicht)

Italiaanse scooter

De Italiaanse scooter is de klassieker in het assortiment. Je kan tot 100 km toeren op een scooter die 25km/u rijden (45km/u ook mogelijk)! Na een duidelijke uitleg sturen we het gezelschap veilig op pad om een mooie route door de omgeving te ontdekken.

(Brommer- of autorijbewijs verplicht)

Fatmax

De Fatmax is een elektrische off-road step met dikke banden. Vanaf 16 jaar mag je deze elektrische kickbike besturen. Uitermate geschikt om ook de ruige terreinen te betreden. Met de steps ga je tot wel 25km/u. Gegarandeerd plezier!

Een rijbewijs is niet noodzakelijk

7

BIJZONDERE FIETSEN

Toch liever iets anders? Of iemand in je midden die geen rijbewijs heeft? Voor de bijzondere fietsen heb je geen rijbewijs nodig! De bijzondere fietsen zijn allemaal elektrisch aangedreven tot 25km/u, je kan ze dus perfect combineren met andere voertuigen!

Beach-cruiser

De Beach-cruiser is elektrisch en heeft een krachtige ondersteuning. Tof voor jongeren of mensen zonder rijbewijs. De Beachcruisers gaan 25 km/u.

Geen rijbewijs noodzakelijk

Knaapbike

De Knaap Bike is een volledig elektrische fiets met een robuust frame, dikke banden en een lange brede zitting. Je gaat met gemak 25 km/u op de knaapbike. Het is geschikt voor twee personen, bijvoorbeeld kinderen kunnen prima achterop!

Geen rijbewijs noodzakelijk.

Elektrische loopbandfiets

Elektrische Loopbandfiets is wandelen zonder inspanning. Met een snelheid van 25 km/u ga je vooruit als jij begint te lopen op de loopbandfiets. De loopbandfiets is ook geschikt voor kinderen. Gegarandeerd een uniek uitje dat voor een hoop plezier gaat zorgen!

Geen rijbewijs noodzakelijk.

7

★★★★★

“Het eten is al-tijd lekker! De gerechten zijn goed op smaak, heerlijk gegrild en altijd verassend. De leuke bediening is niet overdreven aanwezig, maar wel altijd in de buurt voor het bestellen van een nieuw drankje of voor een leuk grapje. 

– J. de Bie

★★★★★

Met het BBQ Gilde Ruinerwold zijn wij bij Marcook’s beland voor ons jaarlijkse overleg. Wij hebben gegeten wat de chef bereid heeft en alle gerechten waren erg smakelijk. Heel erg gezellig dat Marco er nog even bij kwam zitten en wij over BBQ konden praten. Goede bediening, erg attent.

– J. Abbink

GROEPSACTIVITEITEN

Iets anders? Er zijn ook nog leuke activiteiten mogelijk om te plannen. Een foute bingo? In teams foto’s maken op vliegveld Twenthe? De keuze is aan jou!

 

Lego Masters

LEGO MASTERS is uniek in Nederland. In teams strijd je tegen elkaar om opdrachten te bouwen. Iedereen wordt gegarandeerd bloedfanatiek tijdens deze bouw wedstrijd met die beste bouwblokjes van iedereens jeugd!

Duur: 2,5 uur.

Polaroid Photo Game

Cheese! Jullie gaan foto’s maken! Na uitleg ga je in teams op pad richting vliegveld Twenthe met een Polaroid camera. Maak in een race tegen de klok (en de andere teams) de voorbeeldfoto’s zo goed mogelijk na! Na afloop is er een prijsuitreiking, wie heeft de mooiste foto’s?

Duur: 2 uur.

Klootschieten

Dit oud Hollandse spel is geschikt voor jong en oud. Je hebt een gezellige en actieve middag waarbij klootschieten centraal staat. Onder begeleiding van een gids zorgen wij voor een mooie route en de materialen. Wordt jij de “Klotewinnaar”?

Duur: vanaf 1 uur.

Bamboestieken

Maak spectaculaire bouwwerken met bamboestokken en elastiek. Samenwerking en communiceren met je team staan voor op. Zeer geschikt als teambuildingsactiviteit!

Duur: vanaf 45 minuten.

Foute bingo

Bingo! Ik heb het beste spel gevonden, namelijk de foute bingo. De bingo is het traditionele spel maar met een unieke twist. Een game vol lol, gezelligheid en gelach. Maak kans op één van de foute prijzen! Onder begeleiding van een foute bingomaster.

Duur: 4 uur.