Skip to main content
 

Contact

Approved by Marcook

Uiteraard hopen wij dat onze site jou voldoende inspiratie heeft gegeven. Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je graag een workshop boeken of catering bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

  @marcooks is uitstekend bereikbaar, een unieke ligging naast Airport Twente en centraal gelegen tussen Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Vanaf station Enschede centraal is het 13 minuten rijden via de N737

  Navigatie adres:
  Weerseloseweg 356
  7522 PT Enschede
  Tel: 053-4330244

  Parkeren:
  Met meer dan 40 parkeerplaatsen is parkeren geen probleem en parkeren is bij ons gratis. Ook als je op de fiets komt is er meer dan voldoende plek om je fiets te stallen. Tevens zijn er 2 oplaadpalen aanwezig voor het opladen van de accu van uw elektrische fiets.

  Mountainbike of race fiets
  In samenwerking met Bike totaal Landewe bieden wij u de mogelijkheid om uw racefiets veilig bij ons neer te zetten tijdens een kleine pauze of aan het einde van de tocht. In ons service station vind u gereedschap voor kleine reparaties, een compressor om de banden op te pompen en tevens zal er een hoge druk reiniger beschikbaar zijn om de eerste moddersporen eventueel te verwijderen.

  Marcook op Instagram