BBQ WORKSHOPS

Samen buiten koken is steeds meer in opkomst. In alle seizoenen steken we tegenwoordig graag de BBQ aan voor een heerlijk groot stuk vlees, dat samen met wat bijgerechten op de BBQ is klaargemaakt of wat kleine hapjes om gedurende de avond onze gasten te verzorgen.

Leer meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en zie welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Leer hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen.

De BBQ workshops worden verzorgd op onze locatie in Enschede zodat u altijd met dagverse producten komt te werken.

Zoekt u nog een leuk bedrijfsuitje? Meld u dan zeker aan!

De workshops worden voornamelijk op zaterdag gegeven, deze duren dan van 12:00 tot ±16:00. Dit gebeurt in groepen van maximaal 20 personen.

Tussen de bereidingen door geniet je van je eigen gemaakte gerechten. Iedereen gaat met een volle buik weg!

Kijk welke BBQ workshop het beste bij je past en vul het aanvraagformulier onderaan de pagina in.

BASIC BBQ

Leer tijdens de workshop meer uit uw BBQ te halen. Welke grilltechnieken zijn er? Proef welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Daarnaast leer je hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt reguleren. De workshop is geschikt voor zowel de beginnende BBQ’er als voor meer ervaren grillmasters.

Op de diverse barbecues zullen we onder andere spareribs, zalm en diverse kleine hapjes maken. Na de workshop krijgt u een hand-out mee als naslagwerk met daarin de belangrijkste punten.

De basic BBQ workshop wordt gegeven op:

Zaterdag 29 juni om 12:00
Zaterdag 3 augustus om 12:00
Zaterdag 21 september om 12:00

Kosten voor deze workshop zijn €95,- p.p.

 

STEAKS & BURGER

Wil jij specialist worden in het bereiden van steaks en hamburgers? Volg de ‘Steaks and Burger workshop’ van Marcook’s en leer hoe je een heerlijk groot stuk vlees als een ribeye te bereiden. We laten je zien op welke manieren en met welke technieken je het lekkerste kwaliteitsvlees kunt bereiden.

Uiteraard zul je begeleid worden door één van onze pitmasters. Na de workshop krijg je een handige hand-out mee als naslagwerk. Wil jij meer halen uit de BBQ en aan de slag gaan als een heuse grillmaster? Volg dan de workshop ‘Steaks and burgers’!

De steaks & burger BBQ workshop wordt gegeven op:

Zaterdag 17 augustus om 12:00
Zaterdag 7 september om 12:00
Zaterdag 19 oktober om 12:00

Kosten voor deze workshop zijn €95,- p.p.

 

VADERDAG

Vaderdag is onderweg, zoek je nog een leuk cadeautje? Dan hebben wij iets voor jou!

Een week na vaderdag organiseren wij een speciale workshop. Kom samen stukken vlees bereiden op de BBQ! Jullie krijgen uitleg van één van onze pitmasters om vervolgens zelf de heerlijkste gerechten te bereiden.
Aan het einde van de dag vertrek je met een handige hand-out, een volle buik en als je slaagt een certificaat! Uiteraard geven wij de vaders een leuk cadeautje mee.

Dus, wil je samen met je vader de hele dag komen genieten van de lekkerste BBQ gerechten? Vul snel het aanvraagformulier in en geef je op!

Hopelijk zien we jullie snel @Marcook’s!

De vaderdag workshop wordt gegeven op:

Zaterdag 22 juni om 12:00 – €95,- p.p.

FISH & VEGGIE

Op de barbecue zijn super veel mogelijkheden, waaronder smaakvolle vis en heerlijke groentes zo bereiden dat je ervan gaat watertanden!

Ontdek de smaakvolle wereld van BBQ met onze fish&veggie workshop, waar visgerechten en groenten centraal staan. Leer hoe je de lekkerste vis en knapperige groentes perfect bereidt op de grill.

Van gerookte zalm in een zoutkorst tot bieten gegaard in klei (nee, niet de klei waar je vroeger mee ging spelen)

De Fish&Veggie workshop wordt gegeven op:
Zaterdag 28 september om 12:00 – €95,- p.p.

 

BEDRIJFSUITJE

Smaakvolle teamwork: Grillen, Glimlachen en Genieten! Kom samen met je team de kunst van BBQ ontdekken op onze workshops!

Maak de heerlijkste gerechten onder begeleiding van één van onze Pitmasters. Samen met je team of collega’s ga je aan de slag om de gerechten te bereiden op jullie eigen BBQ. Hierbij zullen samenwerking en plezier centraal staan.

Kom samen, steek de kolen aan en ervaar hoe rook en vuur jullie team naar een hoger niveau tilt!

De teambuilding workshop wordt op maat samengesteld. Prijs en programma op aanvraag.

Aanvraagformulier BBQ workshop

15 + 2 =