WORKSHOPS

Samen buiten koken is steeds meer in opkomst. In alle seizoenen steken we tegenwoordig graag de BBQ aan voor een heerlijk groot stuk vlees, dat samen met wat bijgerechten op de BBQ is klaargemaakt of wat kleine hapjes om gedurende de avond onze gasten te verzorgen.

Leer meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en zie welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Leer hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen.

Vanuit de locatie Enschede worden de BBQ workshops voorbereid zodat u altijd met dagverse producten komt te werken. De BBQ workshops worden verzorgd door het hele land. Op een locatie naar keuze of bij u thuis, wel zo prettig!

Basic

Leer tijdens de workshop meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en proef welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Ook leren we je hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen. De workshop is zowel geschikt voor de beginnende BBQ als voor meer ervaren grillmasters.

Op de diverse grills zullen we onder andere spareribs, zalm en diverse kleine hapjes maken. Na de workshop krijgt u een hand-out mee als naslagwerk met daarin de belangrijkste punten.

De kosten voor deze workshop bedragen € 75,- per persoon.

WORKSHOP BOEKEN

Steaks & Burgers

Wil jij specialist worden in het bereiden van steaks en hamburgers? Volg de ‘Steaks and Burgers workshop’ van Marcook en je leert een heerlijk groot stuk vlees als een rib-eye te bereiden. We laten je zien op welke manieren en met welke technieken kwaliteitsvlees bereid kan worden.

Uiteraard zul je begeleid worden door één van onze pitmasters. Na de workshop krijg je een handige hand-out mee als naslagwerk. Wil jij meer halen uit de BBQ en aan de slag gaan als een heuse grillmaster? Volg dan de workshop ‘Steaks and burgers’!

De kosten voor deze workshop bedragen € 85,- per persoon.

WORKSHOP BOEKEN

Special

BBQ MASTERCLASS!!
In samen werking met Stokes BBQ, Marcook en Makro Hengelo verzorgen wij een bbq masterclass van twee echte pitmasters onder het genot van een hapje en een drankje leren wij u alle ins & outs hoe uw gasten kunt verassen met een trendy en inspirerende BBQ.

De kosten voor deze workshop bedragen € 50,- per persoon.

WORKSHOP BOEKEN

Build your own

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor groepen vanaf 30 personen. Tijdens een informele setting bereid u, onder begeleiding van onze pitmasters, in groepjes de gerechten voor die behoren bij het BBQ buffet.

Wat denkt u van een gerookte aardappelsalade met gegrilde bacon, heerlijke bavette met de bijbehorende knoflookolie of een klein hapje in de vorm van een gehaktballetje gevuld met Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas.

Uiteraard ontbreekt ook een nagerecht niet bestaande uit een banana pecan bread pudding gemaakt van croissants, bananen, pecannoten en room.

De kosten voor deze workshop bedragen € 55,- per persoon.

WORKSHOP BOEKEN

Fish & Veggie

Liever een keer vis op de BBQ met bijbehorende groente garnituren? Volg dan onze spetterende fish & veggie workshop.

in een 4 uur durend programma gaan we o.a. aan de slag met zeewolf, oesters en zalm, gepofte bieten, geroosterde prei en venkel

tevens maken we bij elk gerecht een passende groente bereiding.

dus voor diegene die een keer wat anders dan vlees op de barbecue wil raden wij onze Fish & veggie workshop aan.

De kosten voor deze workshop bedragen € 85 per persoon.

WORKSHOP BOEKEN