Skip to main content
 

BBQ Workshops

Approved by Marcook

Samen buiten koken is steeds meer in opkomst. In alle seizoenen steken we tegenwoordig graag de BBQ aan voor een heerlijk groot stuk vlees, dat samen met wat bijgerechten op de BBQ is klaargemaakt of wat kleine hapjes om gedurende de avond onze gasten te verzorgen.

Leer meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en zie welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Leer hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen.

Vanuit de locatie Enschede worden de BBQ workshops voorbereid zodat u altijd met dagverse producten komt te werken. De BBQ workshops worden verzorgd door het hele land. Op een locatie naar keuze of bij u thuis, wel zo prettig!

Basic

Leer tijdens de workshop meer uit uw BBQ te halen, kijk welke grilltechnieken er zijn en proef welke smaken je kunt bereiken door het toevoegen van rookhout. Ook leren we je hoe je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig kunt regelen. De workshop is zowel geschikt voor de beginnende BBQ als voor meer ervaren grillmasters.

Op de diverse grills zullen we onder andere spareribs, zalm en diverse kleine hapjes maken. Na de workshop krijgt u een hand-out mee als naslagwerk met daarin de belangrijkste punten.

 

Aanvragen

Steaks & Burgers

Wil jij specialist worden in het bereiden van steaks en hamburgers? Volg de ‘Steaks and Burgers workshop’ van Marcook en je leert een heerlijk groot stuk vlees als een rib-eye te bereiden. We laten je zien op welke manieren en met welke technieken kwaliteitsvlees bereid kan worden.

Uiteraard zul je begeleid worden door één van onze pitmasters. Na de workshop krijg je een handige hand-out mee als naslagwerk. Wil jij meer halen uit de BBQ en aan de slag gaan als een heuse grillmaster? Volg dan de workshop ‘Steaks and burgers’!

 

Aanvragen

Winter BBQ workshop

Kun je alleen maar barbecueën in de zomer? Echt niet! Barbecueën is van alle seizoenen. Geniet van winterse gerechten en de lekkerste drankjes die je warm houden tijdens de koude dagen. Ontdek het zelf tijdens onze winter BBQ workshop!

We starten met een glas hot buttered rum en een appetizer van de barbecue. Na de ontvangst ga je in groepen aan de slag en bereiden we gezamenlijk verschillende winterse gerechten, zoals een heerlijke flamkuchen en een Twentse rollade vsn procureur gevuld met gehakt, noten en rozijnen.

Tijdens de bereidingen geniet je met je mede barbecueërs onder het genot van de open bar (bier, wijn en frisdrank). Genieten hiervan mag onbeperkt maar je moet wel bij de les blijven want we werken per slot van rekening met vuur en scherpe messen.

Natuurlijk ontbreekt een lekker stukje wild van de BBQ ook niet. De workshop wordt afgesloten met een heerlijk winters dessert van appels.

Na deze gezellige workshop ben je helemaal klaar voor de winterbarbecue!

 

Aanvragen

Special

Liever een keer vis op de BBQ met bijbehorende groente garnituren? Volg dan onze spetterende fish & veggie workshop.

in een 4 uur durend programma gaan we o.a. aan de slag met zeewolf, oesters en zalm, gepofte bieten, geroosterde prei en venkel

tevens maken we bij elk gerecht een passende groente bereiding. Dus voor diegene die een keer wat anders dan vlees op de barbecue wil raden wij onze Fish & veggie workshop aan.

 

Aanvragen

Cadeaubon

Geen idee wat te geven bij een verjaardag of andere speciale gelegenheid? Wat te denken van een unieke BBQ waardebon. Te verkrijgen als waarde-cheque voor deelname aan één van onze workshops of voor een bedrag naar keuze en in te wisselen in ons restaurant of voor onze BBQ goodies.

Let op! Wij geven geen geld terug indien de bon niet volledig verzilverd word maar voor het restant word een nieuwe bon uitgeschreven.

Koop een cadeaubon

Aanvraagformulier Workshop

    Marcook op Instagram