Dutch BBQ sausage
Een ambachtelijk gerookt worstje uit Limburg
Fingerlickin' Buffalo chicken-wings
Licht gerookt kippenvleugeltje uit de smoker, overgoten met een zoete chili BBQ-saus
Aunt Lenny’s saté
Op Indonesische wijze gemarineerde kippedijen geserveerd met saté-saus
Black Angus beefburger
Premium burger van schotse rund black Angus, medium gegrild
Louisiana Coleslaw
Frisse witte kool salade met wortelstrips, rozijntjes en peterselie, op smaak gebracht met een romige dressing
Green salad
Groene salade met tomaat, komkommer, croutons en scharreleieren
Bread and butter
Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, chimichurri en koude sauzen
Minimaal 100 personen
Cedarwood hot smoked salmon
Met citroenpeper ingewreven zalmzijdes, warm gerookt op cedarhouten vellen
Mississippi babybackribs
Op lage temperatuur gegaarde spareribs, gecoat met een heerlijke rokerige BBQ-saus
Cajun style chicken tighs
Met cajun kruiden bestrooide kippedijen overgoten met een harvest apple BBQ saus
High and fast grilled flank steak
Op hoge temperatuur gegrilde Bavette, tijdens het grillen ingestreken met knoflook-kruidenolie
Black Angus beefburger
Premium burger van black Angus runderen, medium gegrild
Homemade country style potato salad
Huisgemaakte romige aardappelsalade met gegrilde bacon, bosuitjes en scharreleieren
Dutch salad
Hollandse salade met tomaat, komkommer, rode ui, paprika op smaak gebracht met een heldere dressing
Italian pasta salad
Italiaanse pasta salade met zongedroogde tomaten
Bread and butter
Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, chimichurri en koude sauzen
Minimaal 60 personen
Louisiana style garlic shrimps
Een pittige gamba spies gemarineerd in onze huisgemaakte knoflook marinade
Mississippi baby back spareribs
Op lage temperatuur gegaarde spareribs, gecoat met een heerlijke rokerige BBQ-saus
Bobby Flay’s Cedar wood smoked salmon
Op cederhout warmgerookte zalm, met mosterd en bruine suiker
Smoked en grilled picanha steak
Staartstuk van graangevoerd rund, op smaak gebracht met gekneusde peper en maldonzout. Tijdens het grillen ingestreken met knoflook-kruidenolie
Marcook’s pork steaks
In z'n geheel en op lage temperatuur gegaarde varkensnekken. Ter plaatse in dikke plakken gesneden
Lemony chicken
Spies van kippedijen met een frisse citroen-pepermarinade
Salad of grilled vegetables
Salad of grilled vegetables
Corn on the cob
Geroosterde maiskolf met boter, suiker en honing
Sweet potato special
Geroosterde zoete aardappel wedges met knoflookpeper
Bread and butter
Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, chimichurri en koude sauzen
Minimaal 60 personen
Grilled tuna steak
Gegrilde tonijnsteak met tomaten-salsa
Italian veal rib-eye
Met Italiaanse kruiden bestrooide kalfsrib-eye met gegrilde groene asperges
Black Angus beefburger
Medium gegrilde premium beefburgers
Geroosterde wishbone steaks
High&fast geroosterde wishbone steak (entrecote met bot) met een saus van bundelzwammen
Surf & Turf
Op hoge temperatuur geroosterde flanksteak van graan gevoerde rund met pittige garnalen
Corn on the cob
Geroosterde maiskolf met boter, suiker en honing
Caesar salad
Frisse rauwkost van gemengde sla soorten met bacon, scharreleieren en croutons.
Louisiana coleslaw
Romige witte koolsalade met wortel strips rozijntjes en peterselie.
Minimaal 50 personen
Starter
Plank met diverse lekkernijen zoals gerookte zalm, meerval en verschillende hamsoorten. geserveerd met brood en boter
Soup
Soep van geroosterde paprika met een crumble van bacon
Main course
Schalen gevuld met spareribs, kipdij, Texas sausage, lams rackjes en bavette geserveerd met coleslaw, dutch salad en zoete aardappelfriet
Dessert
Heerlijke limoen mascarpone creme met gemarineerde aardbeien
Minimaal 60 personen