Catering

Marcook at work

Vanuit de locatie Enschede wordt de BBQ catering voorbereid zodat u altijd met dagverse producten komt te werken. De BBQ catering wordt verzorgd door het hele land. Op een locatie naar keuze of bij u thuis, wel zo prettig!

Voor onze catering hebben wij een aantal gerechten in ons assortiment, maar dat zijn er te veel om op te noemen. Hieronder hebben we een aantal suggesties gedaan om voor iedereen een leuk en betaalbaar BBQ buffet samen te stellen. Uiteraard zijn dit suggesties en kunnen we in overleg alles naar wens plannen. Verder staan onder de diverse knoppen een selectie van alle gerechten die wij bij marcook’s kunnen verzorgen.

Vegetariërs zijn bij ons in goede handen en als iemand in uw gezelschap last heeft van een voedselintolerantie, kunnen wij voor een aangepast menu zorgen. Onze BBQ buffetten bestaan ook al voor 90% uit glutenvrije producten.

*Ondanks uiterste zorgvuldigheid worden onze producten wel bereid in een omgeving waarin sporen van gluten en noten aanwezig kunnen zijn.

Tevens is er een full-package mogelijk en kunt u ook een drank assortiment bij ons bestellen, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen voor uw feest of evenement. Buffetten zijn beschikbaar vanaf 20 personen.

BBQ Buffet Basic

Marcook at work

  • Dutch BBQ saucage
    Een ambachtelijk gerookt worstje uit Limburg 

  • Fingerlickin' Buffalo chickenwings
    Lichtgerookt kippenvleugeltje uit de smoker, overgoten met een zoete chili BBQ-saus

  • Danbrass saté
    Op indonesische wijze gemarineerde kippedijen geserveerd met saté-saus

  • Black angus beefburger
    Premium burger van het schotse rund black angus, meduim gegrild

  • Coleslaw
    Frisse witte kool salade met wortelstrips, rozijntjes en peterselie, op smaak gebracht met een romige dressing

  • Green salad
    Groene salade met tomaat, komkommer, croutons en scharreleieren

  • Bread and butter
    Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, chimichurri en koude sauzen

Onze gerechten worden ter plekke vers door ons bereid op onze in het oog springende smoker. Deze gerechten worden standaard gepresenteerd op mooi opgemaakt buffetten en alles wordt aangevuld als iets op dreigt te raken.

Prijs: € 20,00 pp (minimaal 50 personen)
Inbegrepen in de prijs zijn de borden en bestek.

Wij werken netjes en schoon en laten uw onderkomen opgeruimd achter. Ons afval nemen we gewoon mee.

BBQ Buffet Special

Marcook at work

  • Mississippi baby back spareribs
    Op lage temperatuur gegaarde spareribs, gecoat met een heerlijke rokerige BBQ-saus

  • Black angus beefburger
    Premium burger van het schotse rund black angus, medium gegrild

  • Cajun style chicken thighs
    Langzaam gegaarde kippedijen bestrooid met cajunkruiden, geserveerd met een zoete harvest apple BBQ-saus

  • Texas BBQ sausage
    Ambachtelijk gerookt BBQ worstje, gevuld met Jalapeño pepers en cheddarkaas
  • High and fast grilled flank steak
    Op hoge temperatuur gegrilde Bavette, gekruid met peper en maldonzout tijdens het grillen ingestreken met knoflook-kruidenolie

  • Homemade country style potatosalad
    Huisgemaakte romige aardappelsalade met gegrilde bacon, bosuitjes en scharreleieren

  • Dutch salad
    Hollandse salade met tomaat, komkommer, rode ui en paprika op smaak gebracht met een heldere dressing

  • Bread and butter
    Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, chimichurri en koude sauzen

Onze gerechten worden ter plekke vers door ons bereid op onze in het oog springende smoker. Deze gerechten worden standaard gepresenteerd op mooi opgemaakt buffetten en alles wordt aangevuld als iets op dreigt te raken.

Prijs: € 25,00 pp (minimaal 30 personen)
Inbegrepen in de prijs zijn de borden en bestek.

Wij werken netjes en schoon en laten uw onderkomen opgeruimd achter. Ons afval nemen we gewoon mee.

BBQ Buffet Great

Marcook at work

  • Cedarwood hot smoked salmon
    Met citroenpeper ingewreven zalmzijdes, warmgerookt op cedarhouten vellen

  • Mississippi babybackribs
    Op lage temperatuur gegaarde spareribs, gecoat met een heerlijke rokerige BBQ-saus

  • Low&Slow smoked picanha steak
    Staartstuk van graangevoerd rund, op smaak gebracht met gekneusde peper en maldonzout. Tijdens het grillen ingestreken met knoflook-kruidenolie

  • Texas BBQ sausage
    Ambachtelijk gerookt BBQ worstje, gevuld met Jalapeño pepers en cheddarkaas

  • Fingerlickin' Buffalo chickenwings
    Lichtgerookt kippenvleugeltje uit de smoker, overgoten met een zoete chili BBQ-saus
  • Grilled vegetables
    Mix van gegrilde groentes van het seizoen

  • Dutch salad
    Hollandse salade met tomaat, komkommer, rode ui, paprika op smaak gebracht met een heldere dressing
  • Italian pasta salad
    Italiaanse pasta salade met zongedroogde tomaten, tonijn en olijven

  • Bread and butter
    Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, chimichurri en koude sauzen

Onze gerechten worden ter plekke vers door ons bereid op onze in het oog springende smoker. Deze gerechten worden standaard gepresenteerd op mooi opgemaakte buffetten en alles wordt aangevuld als iets op dreigt te raken.

Prijs: € 29,50 pp (minimaal 25 personen)
Inbegrepen in de prijs zijn de borden en bestek.

Wij werken netjes en schoon en laten uw onderkomen opgeruimd achter. Ons afval nemen we gewoon mee.

BBQ Buffet Awesome!

Marcook at work

  • Mississippi baby back spareribs
    Op lage temperatuur gegaarde spareribs, gecoat met een heerlijke rokerige BBQ-saus

  • Cedarwood smoked seafood platter
    Op cedarhout warmgerookte zalm, rode mul en gamba's, met tomaten, dille en citroen

  • High and fast grilled flank steak
    Op hoge temperatuur gegrilde Bavette, gekruid met peper en maldonzout tijdens het grillen ingestreken met knoflook-kruidenolie


  • Low&Slow smoked Rack of veal
    In zijn geheel  gerookte kalfskroon, gegaard tot in de perfectie, op smaak gebracht met Italiaanse kruiden

  • Danbrass saté
    Op indonesische wijze gemarineerde kippedijen geserveerd met saté-saus

  • Homemade country style potatosalad
    Huisgemaakte romige aardappelsalade met gegrilde bacon, bosuitjes en scharreleieren

  • Salad of grilled vegetables
    Salade van gegrilde groentes, pijnboompitjes, kappertjes en balsamico dressing

  • Italian pasta salad
    Italiaanse pasta salade met zongedroogde tomaten, tonijn en olijven

  • Bread and butter
    Assortiment vers afgebakken brood met kruidenboter, chimichurri en koude sauzen

Onze gerechten worden ter plekke vers door ons bereid op onze in het oog springende smoker. Deze gerechten worden standaard gepresenteerd op mooi opgemaakte buffetten en alles wordt aangevuld als iets op dreigt te raken.

Prijs: € 37,50 pp (minimaal 20 personen)
Inbegrepen in de prijs zijn de borden en bestek.

Wij werken netjes en schoon en laten uw onderkomen opgeruimd achter. Ons afval nemen we gewoon mee.

Fingerfood

Marcook at work
  • MOINK-balls - Italiaanse gekruide gehaktballetjes met Parmezaanse kaas omwikkeld met spek en afgelakt met frambozen BBQ-saus
  • Spareribs - Gerubt en afgelakt met BBQ-saus 
  • Chickenwings - Smoked and sticky
  • Baconsticks - Gemarineerd op een stokje
  • Beefsticks - Biefstuk op een stokje
  • Garlic Shrimp stick - Grote garnaal met knoflook 
  • Chickenfingerbaconstick - Kipfilet met spek en afgeglaceerd met zoete BBQ-saus
  • Pringles met pulled chicken en kaas
  • Meatloaf on a stick - Spiesje van gehakt omwikkeld met spek
  • Kastanje champignons met roomkaas en bacon

Pork

Marcook at work

  • Spareribs - Regular, Spicey of Sweet
  • Pork tenderloin pinwheels - Varkensoesters met spek en geglaceerd met BBQ-saus
  • Pulled pork - Op lage temperatuur gegaarde en gerookte varkensschouder 
  • Pork loin - Varkensfilet met honing en tijm
  • Pork belly - Op zeeuwse wijze gepekeld
  • St Louis style blade steak - Schouderkarbonade in bruin bier en BBQ-saus gestoofd
  • Boston butt op z’n twents - Gevuld met gehakt en rozijnen
  • Varkenswangen in bruinbier en BBQ-saus gestoofd

Beef/Veal

Marcook at work

  • Low and Slow smoked tri-tip steak - Picanha (ook van kalf)Staartstuk van Uruguayaans rund tijdens het grillen ingestreken met knoflook kruidenolie
  • New York Strip steak - Entrecôte in zijn geheel gegrild
  • Beef tenderloin - Ossenhaas
  • Brisket - Op lage temperatuur gegaard borststuk van een koe
  • Black angus beef burgers - Kwaliteitshamburgers van het schotse rund Black Angus
  • Rib roast - Côte de boeuff op hoge temperatuur gegrild
  • High and fast grilled flank steak - Op hoge temperatuur gegrilde Bavette, gekruid met peper en maldonzout tijdens het grillen ingestreken met knoflook-kruidenolie
  • Tomahawk steak - Bone-in ribeye steak high and fast gegrild met peper en maldonzout
  • Rack of Veal - In zijn geheel gegaarde gerookte kalfskroon met groene pesto
  • Veal rib roast - Ribeye van het kalf in zijn geheel gegaard tot in de perfectie

Poultry

Marcook at work

  • Beercan chicken - Hele kip op een bierblikje gegaard
  • Roadkill chicken - Hele gegrilde kip 
  • Grilled chicken breast - Gegrilde kipfilet, gerubt en afgelakt met BBQ-saus
  • Sticky Chickenwings - Rokerige, zoete en plakkerige kippevleugeltjes
  • St Louis style chicken thigs - In bruin bier en BBQ-saus gestoofde kippedijen
  • Cajun style chicken thighs - Met cajun kruiden gerubte kippedij, gerookt op de smoker

Fish

Marcook at work

  • Cedar wood hot smoked salmon - Bobby flay’s (Met mosterd en bruine suiker), Aziatisch (Met 5 spices soja en hoisin saus) of Garlic lemon (Met citroenpeper en knoflook gerubt)
  • Kabeljauw op een plankje
  • Shrimp on a stick - Gamba spies
  • Cedarwood smoked seafood platter - Op cedarhout warmgerookte zalm, rode mul en gamba's, met tomaten, dille en citroen
  • Red mullet and grilled little gem - Rode mul  met gegrilde romeinse sla en tomate bruscetta

Vegetarian

  • Tower of vegetables and cheese - Torentje van zoete aardappel, aubergine en rode ui afgetopt met geitenkaas
  • Pointed sweet pepper with cubes of courgette and tapenade - Zoete puntpaprika gevuld met blokjes courgette, tapenade en zachte geitekaas
  • Portobellosteak - Gevuld met roergebakken prei en courgette gegratineerd met kaas
  • Grilled haloumi - Gegrilde haloumi met appelstroop en pijnboompitten
  • Cedar planked brie - Op cedarhout gerookte brie met een prutteltje van seizoensfruit en noten

Side dish

Marcook at work

  • Home made skin-on potatoesalad - Huisgemaakte aardappelsalade met bacon en bosuitjes
  • BBQ fries - Geroosterde aardappels van de BBQ
  • Roasted jacket potato with garlic butter - Gepofte aardappel met knoflookboter
  • Skin on roseval potatoe special - Roseval aardappeltjes met knoflook, rozemarijn, peper en zout
  • Corn on the cob - Maiskolf met roomboter en honing
  • Dutch salad - Hollandse salade met tomaat, komkommer, rode ui, paprika op smaak gebracht met een heldere dressing
  • Green salad - Groene salade met komkommer en tomaten
  • Tomato salad - Tomaten salade met rode ui en een french dressing
  • Coleslaw - Volgens geheim recept van Dominique
  • Italian pasta salad - Italiaanse pasta salade met zongedroogde tomaten, tonijn en olijven
  • Caprese salad - Groene salade met zongedroogde tomaatjes, mozzarella bolletjes en basilicum

Dessert

Marcook at work

  • Grilled pineapple - In rum en bruine suiker gemarineerde gegrilde ananas geserveerd met vanille ijs
  • Caramelized Apple with safari soaked raisins - Gecarameliseerde appels met in safari geweekte rozijnen en vanilleijs
  • Tarte tatin van peer
  • Peach cobbler
  • Lemon curd with seasonal fruit