MARCOOK

LOW&SLOW COOKING

Marcook is een jong catering bedrijf dat gespecialiseerd is in Amerikaanse BBQ catering. Onze gerechten worden bereid in onze authentieke in het oog springende smoker met deskundige en gepassioneerde pitmasters die volledige controle hebben over het koken op en met open vuur. Amerikaanse BBQ catering gaat o.a. over low&slow cooking en een aantal van onze gerechten zoals de pulled pork ligt dan ook rustig tussen de dertien en vijftien uur op de smoker om de perfecte garing te verkrijgen. Ook onze spareribs liggen minimaal 5 uur op de smoker op een combinatie van beukenhout en olijvenhout. Dus heeft u een bedrijfsfeest, trouwfeest of ander evenement en wilt u sfeer, beleving en kwaliteit neem dan contact met ons op.

"Wij verrassen en inspireren met de pure en volle smaak van echt en trendy barbecue"

Afbeelding van Marco Wulf bbq Marcook Enschede

In samenwerking met de speciaalbiertruck kunnen wij u ook een compleet pakket aanbieden met de perfecte combinatie tussen speciaal bier en BBQ geserveerd vanuit een indrukwekkende bier truck in combinatie met onze even zo indrukwekkende trailer. Uiteraard wordt er ook gewoon bier, wijn en fris bij geschonken.

Zoals gezegd werken wij met eerlijke producten die de basis vormen voor onze gerechten. Onze salades en andere side dishes zijn huisgemaakt net als de kruidenmengsels en rubs die we gebruiken voor het op smaak brengen van ons vlees, vis, groentes en aardappelen. Hierdoor krijgen de gerechten de smaak die wij bij marcook zo ontzettend belangrijk vinden en ons onderscheidend maken.

KENNISMAKEN
Afbeelding spatel bbq Marcook Enschede