CATERING

MARCOOKS BBQ EXPERIENCE
OP LOCATIE

@Marcooks, een bruisend smokehouse aan de rand van Enschede, biedt catering met een jong en energiek team van gepassioneerde pitmasters.

Ontdek onze liefde voor BBQ in elke hap, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en traditionele technieken voor authentieke smaken, inclusief heerlijke vegetarische opties.

 

Ons aanbod

#WeJoinYou@Home

Goed om te weten! 

Benodigdheden: Voor het plaatsen van de smoker en onze buffetten hebben we een standplaats van minimaal 10×6 meter nodig, met toegang tot stromend kraanwater en 1x 220 volt. Ontbreekt dit op uw locatie? Laat het ons weten, we vinden samen een oplossing.

Bereikbaarheid: De smoker moet met de bus op de locatie kunnen worden geplaatst. De bus en smoker samen zijn 11 meter lang. Smalle bochten en obstakels zijn uitdagingen, maar we vinden altijd een oplossing. Geef ons de details, dan komen we er samen uit.

Dieetwensen en restricties: Voor gasten met specifieke dieetvoorkeuren of allergieën bieden we alternatieve gerechten aan, mits u dit uiterlijk 14 dagen voor het evenement doorgeeft.

Algemene voorwaarden: Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze diensten en worden standaard met onze offertes meegestuurd. Indien gewenst kunnen we ze eerder toesturen.

Aanvraag formulier Catering

Heeft u nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken via e-mail op info@marcooks.nl of telefonisch op  +31 53 433 02 44. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw perfecte evenement. We kijken ernaar uit om van u te horen!