BBQ Workshop Steaks&Burgers

Wil jij specialist worden in het bereiden van steaks en hamburgers? Volg de ‘Steaks and Burgers workshop’ van Marcook en je leert een heerlijk groot stuk vlees als een rib-eye te bereiden. We laten je zien op welke manieren en met welke technieken kwaliteitsvlees bereid kan worden. Je gaat onder meer een zwaardvissteak met tomaten salasa en gegrilde little gem bereiden en een Côte de Boeuf met boerengarnituur. Of wat dacht je van een kalfsrib-eye met paddestoelenboter?

Maar natuurlijk gaan we ook burgers klaarmaken! Je krijgt verschillende burgers van topkwaliteit gehakt en we gaan de do’s and don’ts uitleggen voor het bereiden van een hamburger.

Uiteraard zul je begeleid worden door één van onze pitmasters. Na de workshop krijg je een handige hand-out mee als naslagwerk. Wil jij meer halen uit de BBQ en aan de slag gaan als een heuse grillmaster? Volg dan de workshop ‘Steaks and burgers’!

De kosten voor deze workshop bedragen € 77,50 per persoon.

Uiteraard wordt e.e.a. begeleid door één van onze deskundige pitmasters en krijgt u naderhand een hand-out mee als naslagwerk van alle belangrijke punten.
Voor groepen vanaf 12 personen is deze workshop ook op locatie te boeken. Neem dan contact op via het contactformulier.

Voor de beschikbare data, kijk op "Over de workshops"