BBQ Catering

Al onze gerechten worden ter plekke vers bereid op onze in het oog springende smoker.  De smoker is opgebouwd uit 3 Low&slow compartimenten met 4 lagen en 1 grill compartiment van 90cm breed. Onze smoker is een custom build reverse flow smoker die gestookt wordt met beukenhout. Hierdoor krijgen de gerechten die hierop klaargemaakt worden hun karakteristieke smaak.

Pitmaster Marcook
Foto: Roy Tanck

Vanuit de locatie Enschede wordt de BBQ catering voorbereid zodat u altijd met dagverse producten komt te werken. De BBQ catering wordt verzorgd door het hele land. Op een locatie naar keuze of bij u thuis, wel zo prettig!

Voor onze catering hebben wij een aantal gerechten in ons assortiment, maar dat zijn er te veel om op te noemen. Hieronder hebben we een aantal suggesties gedaan om voor iedereen een leuk en betaalbaar BBQ buffet samen te stellen. Uiteraard zijn dit suggesties en kunnen we in overleg alles naar wens plannen. Verder staan onder de diverse knoppen een selectie van alle gerechten die wij bij marcook’s kunnen verzorgen.

Vegetariërs zijn bij ons in goede handen en als iemand in uw gezelschap last heeft van een voedselintolerantie, kunnen wij voor een aangepast menu zorgen. Onze BBQ buffetten bestaan ook al voor 90% uit glutenvrije producten.

*Ondanks uiterste zorgvuldigheid worden onze producten wel bereid in een omgeving waarin sporen van gluten en noten aanwezig kunnen zijn.

Tevens is er een full-package mogelijk en kunt u ook een drank assortiment bij ons bestellen, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen voor uw feest of evenement. Buffetten zijn beschikbaar vanaf 20 personen.