Workshop vegetarische BBQ

In de workshop ‘Vegetarisch BBQ’en leer je om verder te kijken dan kant en klare groenteburgers of andere vleesvervangers en ga je aan de slag met heerlijke, creatieve en gezonde gerechten. Een groot misverstand is dat alleen vis en vlees op de BBQ bereid kunnen worden, maar gezonde opties zijn zeker wel mogelijk op de BBQ! Wacht dat je bijvoorbeeld van cedar wood smoked brie met bramen en notie? Of een torenje van gegrilde haloumi, rode ui en aubergine afgetopt met appelstroop? Als hamburger maken we een overheerlijk portobelloburger met gegrilde tomaten en cheddar kaas.

Portobelloburger Marcook

 

In de workshop Vegetarisch BBQ’en leer je out-of-the-box te denken en creatief om te gaan met lekkere en verantwoorde gerechten zonder vis of vlees. Uiteraard zul je begeleid worden door één van onze pitmasters. Tijdens de workshop wordt je begeleidt door één van onze deskundige pitmasters en nadien krijg je een handige hand-out mee als naslagwerk. Volg de workshop ‘Vegetarisch BBQ’en en maak kennis met originele gerechten, zonder dierlijke producten!

 


De kosten voor deze workshop bedragen € 59,50 per persoon.

Uiteraard wordt e.e.a. begeleid door één van onze deskundige pitmasters en krijgt u naderhand een hand-out mee als naslagwerk van alle belangrijke punten.
Voor groepen vanaf 12 personen is deze workshop ook op locatie te boeken. Neem dan contact op via het contactformulier.

Voor de beschikbare data, kijk op "Over de workshops"