Zakelijk
Ook als u tijdelijk een kok nodig heeft voor evenementen, het is tijdelijk erg druk, uw personeel wil vrij zijn of is ziek geworden. voor langere of kortere tijd zelfs voor één dag kan ik bij u in de keuken komen staan. Tevens kunt u mij vragen om op freelance basis uw keuken team te versterken aangezien ik in het bezit ben van een VAR verklaring hoeft u niet bang te zijn voor de sociale lasten die bij een vast personeelslid hoort en krijgt u, desgewenst via mail of per post, een keurige factuur opgestuurd.

Contact 
Marco Wulff
Bitterzoetlaan 13
7534KM Enschede
06-48463194
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een vrijgezellen feest, een samenzijn met vrienden of een buurtfeest, tijdens de bierproeverij zult u versteld staan van de smaak combinatie van de fingerfood gerechten en de speciaalbieren die hier voor bij elkaar zijn gezocht.

Gaat u trouwen, heeft u een familie dag op een andere locatie of een ander speciale dag en wilt u nergens naar hoeven omkijken? Ook dat is bij ons geen probleem. U kunt kiezen uit de buffet suggesties of we stellen een buffet samen wat geheel door u zelf is uitgezocht. Hoe dan ook, we doen er alles aan om ook op dit onderdeel u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Geen zin om van huis te gaan maar toch een feest zonder poespas met professionele uitstraling? Dat kan. U kunt kiezen uit de buffet suggesties of in overleg stellen we een op maat gemaakt buffet helemaal naar uw wensen samen.